Jedinečné rozárium bez tradície.

Ruže sú krásne kvety, ktoré potešia srdce každého. Ale naše rozárium je niečím výnimočné. Je jedinečné tým, že nenadväzujeme na žiadne tradície, o ružiach nemáme hlbšie vedomosti. Ruže len milujeme a s láskou sa o ne staráme. Ruža je ako žena. Nesnaž sa jej rozumieť len ju miluj a s láskou sa o ňu staraj. Ona bude Tvoju lásku opätovať a bude prekvitať do krásy.

Čajohybridy

Naše rozárium zdobí viac než 1200 ruží. Prezrite si náš katalóg a dozviete sa zaujímavé informácie o nich.

Florybundy

Polyantky

Pôdokryvné

Popínavé

smiling woman in shallow focus photography
smiling woman in shallow focus photography
”Návšteva rozária u Bohušov je zážitkom plným pokoja a krásy. Pestrobarevné kvety rozličných odrôd ruží vytvárajú nádhernú mozaiku vôní a farieb.”

- Marta

man in green crew neck shirt and black hat
man in green crew neck shirt and black hat
”Ak hľadáte miesto, kde by ste mohli na chvíľu uniknúť od každodenného zhonu, rozárium u Bohušov je tou správnou voľbou. Jeho krása a pokoj sú ako balzam na dušu. Spojenie prirodzených vôní a zvukov prírody tu vytvára harmonický celok, ktorý poteší každého návštevníka.”

Adam

woman laughing on flower field
woman laughing on flower field
”Rozárium u Bohušov je skutočným skvostom pre všetkých, ktorí oceňujú krásu a eleganciu ruží. Rozmanitosť odrôd a dokonalá údržba záhrady poskytujú ideálne podmienky pre príjemné popoludnie strávené medzi kvetmi. Okrem toho, príjemná atmosféra a ticho dodávajú tomuto miestu jedinečný charakter”

- Jana

women's gray jacket
women's gray jacket
”Rozárium u Bohušov je naozajstným rajom pre oči i dušu. Každá návšteva je ako objavovanie novej palety farieb a vôní, kde každá ruža vypráva svoj vlastný príbeh. Ideálne pre rodinné výlety alebo romantické prechádzky, toto miesto ponúka únik od reality a momenty plné krásy.”

- Zuzana

Povedali o nás...

Hrdo nás podporujú:

Stránku hrdo vytvoril:



SQR Design